Indkøbskurv
0
vare(r) i din kurv
Ialt DKK0,00 inkl. moms
Gå til kassen
  • Levering 1-3 hverdage
  • 60 dages returret
  • Fri fragt ved 499 dkr
PERSONDATAPOLITIK:

krymmel.com respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og overholder persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) med tilhørende bekendtgørelser.
Som den dataansvarlige overfor omverdenen har krymmel.com som udgangspunkt ansvaret for, at behandlingen af personoplysninger sker indenfor rammerne af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI:

Følgende oplysninger personoplysninger indsamler vi, når du handler hos os for at kunne levere dine varer til dig:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Varer du har købt
Personoplysningerne og oplysninger om, hvilke varer du har købt registreres hos krymmel.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. jf bogføringslovens §10.

Personoplysninger videresgives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER:

Godkendte databehandere. Følgende virksomheder håndtere data for krymmel.com. Alle er GDPR - (General Personal Data Regulation) compliant: 
  • Dandomain
  • Mailchimp
  • Facebook
  • Trustpilot
  • Postnord
  • Net.eu
  • OnlinePlus
  • Gl Consult
COOKIES:

Ud over de oplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på krymmel.com samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender krymmel.com også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik.

DATAANSVARLIG OG DPO HOS KRYMMEL.COM:

Dataansvarlig og Data Protection office hos krymmel.com er Marianne Lund Rasmussen
Kontakt: marianne@krymmel.com

INDVENDINGER MOD REGISTERINGEN :

Som registreret hos krymmel.com, har du altid ret til at sende dine indvendinger mod registeringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger. der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til marianne@krymmel.com

Krymmel.com Persondatapolitik er senest opdateret
Onsdag 16. Maj 2018.